(VIDEO) Snimak tuče na nastupu Anabele Atijas i Sava Perovića: “Horor pravi, odmah sam otrčala kod ćerke“

od strane | jul 31, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Na nastupu pevačice Anabele Atijas i njenog kolege Save Perovića u Baru u Crnoj Gori izbila je masovna tuča.

Tuča na nastupu Anabele i Sava Perovića • Ringier

U lokalu u kom su pevači nastupali dogodio se incident nakon kog su letele čaše i flaše, a pevačica je, kako nam priča izvor koji se zatekao na licu mesta, uplašeno pojurila ka ćerki Blankici koju je inače prvi put povela na svoj nastup.

Anabela Atijas Foto: Ringier

„Bilo je baš strašno, tuča je samo odjednom izbila i videla sam samo kad je Anabela odjurila ka ćerki i uzela torbu u ruke. Jednog dečka su bacili kroz izlog, čaše i flaše su letele, horor pravi“, kaže izvor za Blic, a u nastavku možete videti snimak jezive tuče:

Anabela se nakon incidenta oglasila i otkrila da se uplašila jer je najmlađu ćerku Blankicu prvi put povela sa sobom na nastup.

– Da budem iskrena, ne znam razlog, ali bilo je neprijatno, pogotovo što sam prvi put povela ćerkicu, jer je u pitanju letnja varijanta. Do sad sam tu bila više puta, zaista nikad nije bilo nekih problema. Mislim, to se dešava, ali svakako nije prijatno… Svi smo dobro, hvala Bogu, i hvala vama što brinete – rekla je Anabela za Republiku.

Savo Perović

– Da, istina je da je izbila tuča. Niko se tome nije nadao, zaista, provod je bio sjajan, a onda su krenule na sve strane da lete flaše! Na svu sreću, niko nije bio povređen, što je u ovoj priči i najbitnije – istakao je Savo Perović kratko

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs