(VIDEO) OVAKO NEŠTO NISTE VIDELI Željko Mitrović pokazao kako će izgledati „Farma“: Sprema se NOVI RIJALITI

od strane | jun 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Vlasnik „Pinka“, Željko Mitrović najavio je povratak rijaliti šou programa „Farma“ na male ekrane, a sada je otkrio detalje projekta.

farma hrvatska • youtube

Kako je Željko Mitrović objasnio, od septembra će sa emitovanjem početi i nova sezona „Elite“, ali i „Farme“, samo u nešto drugačijem izdanju.

– Pored dve igrane serije, dva kviza, i nove sezone svih formata, uveliko se na Pinku sprema nova sezona “ ELITA 8”, ali paralelno se sprema i kompletna nova televizija, NARODNA TV, na kojoj će jedan od nosećih formata biti i “FARMA 8”! Posebnost ove Farme je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14og veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama! Na NARODNOJ TV, gledaoci će moći gledati i novu sezonu Kursadžija, Nikad Izvini ali i veliki broj domaćih serija i Apolonovih i drugih domaćih filmova, kao i Crnu Guju, Alo Alo, Mućke….U svakom slučaju biće ovo nezaboravna i spektakularna sezona u znaku obeležavanja 30te godine od osnivanja tv Pinka, napisao je Željko Mitrović.

Rijaliti „Farma“ krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs