(VIDEO) Baka i deka Aleksandre Prijović nikad ponosniji na UNUKU, Viktor Živojinović spremio iznenađenje za snajku

od strane | sep 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Lola Stojanović

|

Večeras se održava drugi veliki koncert u Štark Areni muzičke zvezde Aleksandre Prijović, a članovi porodice, kolege i prijatelji i večeras su tu kako bi je podržali, ali i uživaju u spektaklu.

Koncert Aleksandra Prijović, Viktor Živojinović i baka i deka • Ringier

Prijovićkini baka i deka stigli su sa njenim ocem i maćehom na koncert, a okupljenim novinarima su kratko rekli da su preponosni na naslednicu.

Polubrat Aleksandrinog muža Filipa Živojinovića spremio je iznenađenje za snajku – buket cveća.

– Jutros sam stigao iz Amerike zbog koncerta. Sve Aleksandrine pesme su jako specifične, ali sa ovog novog albuma možda „Dam, dam“. Oduševljeni smo bili koncertom koji je imala juče – rekao je Viktor za „Blic“.

Koncert Aleksandra Prijović, Viktor Živojinović i baka i deka

Inače, Aleksandra Prijović napravila pravi spektakl juče u Štark Areni. U noći prepunoj emocija, ona je rasplakala publiku, ali ih je i podigla na noge.

Aleksandra Prijović

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla „Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert“, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs