„Veza nam je bila smotana i mutava!“ Anastasija je upoznala Cecinog dečka: „Zar je moguće da si takva da ne možeš dve prostoproširene rečenice da sastaviš!“

od strane | apr 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca je pokazala svoju drugu stranu o kojoj ne govori često dok je pričala o tome kakva je kada se zaljubi.

Svetlana Ražnatović Ceca i Anastasija (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Milan Ilić) • Zoran Ilić, Milan Ilić / Ringier

– Zaboravila sam kako to izgleda kada se zaljubim. Tada sam sva slatka dok se upoznajemo, ali je to kratkotrajno. Uvek se trudim da me ljudi upoznaju takvu kakva sam, vesela, pozitivna. Takva sam i kad sam zaljubljena i kad nisam, smejem se, šalim se. Ali kad se tek zaljubim onda sam mutava – ispričala je uz osmeh Svetlana u emisiji „Ako progovorim“.

– Ne mogu dve prostoproširene rečenice da sastavim. Sramim se, mutava sam. Ne sviđa mi se to moje stanje. Više volim kad sam opuštena, kad se zezam. Ne želim sebi da se toliko zaljubim da budem tako smotana. Jednom me je Anastasija videla u takvoj situaciji i nije verovala onome što vidi – dodala je Ražnatovićka pričajući o ćerki.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Rekla mi je da ne može da veruje da sam ja takva, ja sa tolikom jezičinom, ja koja inače pričam toliko puno. Anastasija nije mogla da poveruje da sam ja mutava u tim situacijama i da ne mogu da progovorim. U takvoj situaciji me je videla na jednoj žurki i sve vreme mi se smejala – prisetila se Ceca.

– Rekla mi je: „Je l’ moguće da si toliko smotana i mutava?!“. Ali, veruj mi ,takva mi je ta veza i bila. Smotana i mutava. Ali, to je iskustvo više – zaključila je pevačica.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Screenshot TV K1)

Podsetimo, pevačica Svetlana Ražnatović Ceca je uz široki osmeh na licu priznala da je „grozna“ u saobraćaju.

– Vozila sam jako dugo sama po lokalu, po Beogradu, ali kakva je sada situacija u našem gradu uopšte nemam želju da vozim, zbog parkinga i zbog svega. Pritom sam ja uvek vozila ove tenkove, velike automobile, tako da uopšte nemam želju više da sama vozim – ispričala je uz osmeh Svetlana u emisiji „Ako progovorim“.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/TV Blic)

– Ja sada lepo sednem kao gospođa, uzmem telefon i gledam šta ima po društvenim mrežama, a drugi, koji me voze, se nerviraju. Bilo je toga da sam ja ta koja se nervira za volanom. Ja sam grozna i kao pešak, i kao vozač. Grozna sam kako god da okreneš – dodala je nasmejano Ražnatovićka.

– Kada mi neko uleti u saobraćaju, ja njemu lepo sve po spisku. Kad mi nešto nije po volji, a ja dreknem: „Gde gledaš, bre?!“. Tako je i kad vozim i kad prelazim pešački – priznala je Ceca.

Ceca Ražnatović je, sa druge strane, otkrila šta se krije iza teksta pesme „Rasulo“, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Šta se krije iza stiha „bela ruka pada na pod“? Marina Tucaković je u Cecinoj pesmi opisala vlastitu najveću tragediju

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs