Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije srca

od strane | sep 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas. Ona se večeras prvi put pojavila u javnosti na rođendanu frizera Borisa Obreskog.

Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije srca • Ringier

Ona se sve vreme pridržavala za prijatelja, otežano je hodala, a na pitanje kako je samo je kratko rekla da je dobro.

Vesna je na sebi imala zeleni komplet i sako, a pored svega što joj se dogodilo nije skidala osmeh i bila je vidno raspoložena.

Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije srca

Inače, Vesna Zmijanac je pet meseci od intervencije imala veliki nastup u Bugarskoj koji je maestralno odradila, a mnogi su primetili i da je značajno smršala.

Nakon ovog nastupa Vesna je navodno krenula da zakazuje što više nastupa, što se nije svidelo njenoj ćerki Nikoliji.

Vesna Zmijanac prvi put u javnosti nakon operacije srca

– Nikolija joj je striktno zabranila da radi svaki vikend i rekla joj da jednom u mesec dana može da održi nastup, više od toga nikako jer je ipak ona sveže operisana. Lekari su joj rekli da godinu dana mora da se strogo čuva i miruje, ali pevačica nema mira. Čim je stala na noge i osetila da je dobro odmah je rekla menadžerima da joj zakažu tezge. Nikolija joj je objasnila da je za njeno srce naporno da putuje kao ranije, te da uopšte nije pametno da sedi u zatvorenom prostoru punom dima. Takođe, san joj sada dosta znači i trebalo bi da noću spava umesto da radi. Nikolija je uplašena da će Vesna tako da pogorša svoje stanje i da može naglo da joj pozli. Imale su nedavno žestoku raspravu, jer se Vesna pobunila i rekla da će da radi onako kako ona misli da treba, ali se umešao i njen zet Relja i objasnio joj da Nikolija mnogo brine i da ne bi trebalo da je sekira. Vesna im je tada obećala da će da povede računa i da će umereno da radi, jer ona najbolje poznaje svoj organizam i tačno zna kada mu treba odmor – rekao je izvor za „Star“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs