Velika promena na kući Milana Miloševića nakon napada: Zbog dečje bombe se odlučio na promenu!

od strane | mar 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Voditelj „Elite“ Milan Milošević pre dva meseca doživeo je veliku neprijatnost, budući da je na njegovu kuću bačena, kako je tada rekao, „dečja bomba“.

Milan Milošević (Foto: Ringier/Aleksa Savulov) • Aleksa Savulov / Ringier

Milošević je tada na svojoj kući imao ugrađene kamere koje su zabeležile počinioca, a Milošević je sada odlučio da dodatno osigura svoju bezbednost ugradivši ceo novi bezbedonosni sistem i alarme na svom domu.

– Zbog svega što se dešavalo poslednjih meseci, pretnje i čudna dešavanja oko moje kuće rešio sam da promenim kompletno sve kamere analogne i stavim potpuno nove, jače i bolje, a alarm sam takođe imao, međutim, sada je pojačan tako da ni muva vise ne može da prođe – rekao je Milan za „Srbiju Danas“, pa dodao:

Milan Milošević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ljudi koji su mi radili ceo bezbedonosni sistem kažu da sada mirno mogu da spavam i da ne brinem ništa. Doduše, ja sam i do sada mirno spavao ali mere predostrožnosti moraju da postoje jer svašta se dešava.

Podsećanja radi, Milošević se nedavno susreo sa pretnjama i negativnim komentarima, što je odmah prijavio policiji.

– Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije. Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade – poručio je Milan tada u emisji „Ekskluzivno“.

Šta je, sa druge strane, ranije Milan Milošević ispričao o bombi pogledajte u odvojenom tekstu: „Na moju kuću je bačena dečja bomba, znam šta ovo znači i od koga je!“ Milan Milošević se oglasio nakon drame ispred njegovog doma

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs