VATAČINA NA JAVNOM MESTU: Asmin nasred kafića zavukao Staniji ruku u međunožje (FOTO)

od strane | jul 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dok se Aneli Ahmić pred kraj rijalitija oporavlja u „Eliti“ nakon što je nedavno prekinula trudnoću, a zbog toga i svaki kontakt sa Markom Janjuševićem Janjušem, njen bivši suprug Asmin Durdžić napolju joj je zadao završni udarac.

Stanija Dobrojević i Asmin Duržić • Instagram

Naime, on se nedavno sa Stanijom Dobrojević vratio na „mesto zločina“ odnosno na lokaciju odakle je prvi put osvanula njihova zajednička fotografija, čime su i javno ozvaničili vezu.

Stanija Dobrojević i Asmin Duržić

Među brojnim slikama koje izbacuju Stanijinim pratiocima je jedna posebno zapala za oko jer joj je partner na javnom mestu zavukao ruku u predelu međunožja.

Iako na svim slikama nastoje da pokažu koliko se vole, za mnoge korisnike društvenih mreža je ovakva vatačina usred dana u kafiću nadomah plaže ipak malo previše.

Podsetimo, pošto je popularna starleta već isticala da je Aneli stigla karma zbog načina na koji je o njoj govorila na početku rijalitija, Asmin i Stanija su očito došli u Crnu Goru da i pred kraj naprave fotke za pamćenje na primorju, odakle je cela pompa i krenula.

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Screenshot)

Po svemu sudeći, sada su rešili da odahnu i da likuju uživajući u luksuzu prvo u Crnogorskom primorju, pa zatim i u Hrvatskoj i to baš u Dubrovniku, koji Ahmićeva stalno pominje jer u njemu boravi tokom većeg dela godine.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs