„Vaš otac nije bio u stanju da rasuđuje…“ Milica objavila iskaz anesteziologa o poslednjim danima Milana Laneta Gutovića

od strane | apr 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, ponovo se obratila javnosti povodom testamenta svog oca, koji smatra nevažećim.

Milan Gutović Lane i Milica (Foto: Ringier/Milan Ilić/Screenshot TV Grand) • Milan Ilić, Screenshot, Tv Grand / Ringier

Naime, Gutovićeva je na svom Fejsbuk profilu objavila poruke sa anesteziologom koji je objasnio da tokom poslednjih dana Lane nije bio sposoban da rasuđuje.

– Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja. To opet znači da mu je i moć rasuđivanja bila jako smanjena – rekao je lekar i dodao:

– Kako vreme prolazi, na dan kritičnog događaja, kada je došlo do navodne posete prijatelja, njegovo opšte stanje, a samim tim i moć rasuđivanja je bilo sigurno mnogo gore nego onog dana kada je nekako uspeo da napravi fotografiju. Pretpostavljam da nije mogao ni da se javi na telefon? S obzirom na to da je u toku istog dana intubiran, znači uspavan, uveden u anesteziju, nema nikakve šanse da je u vreme kritične posete prijatelja bio u stanju da rasuđuje i daje izjave takvog tipa – napisao je anesteziolog i predložio Milici da se zvanično obrati upravi Vojnomedicinske akademije u Beogradu u kojoj je njen otac lečen.

Podsećanja radi, Milica Gutović se nedavno oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Šta je, sa druge strane, Milica Gutović ispričala o kući za koju se priča da je nasledila od Milana Gutovića Laneta pogledajte u odvojenom tekstu: Ovo je istina o kući za koju se tvrdi da je Lane Gutović prepisao ćerki za života: „Srušena je 2010. godine!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs