„Uzela je sve pare Peci i iskoristila ga!“ Udarila na Aleksandru Subotić: „Ostaće joj renoviran sprat i bazen!“

od strane | apr 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Maca Diskrecija je proglasila svoju koleginicu Aleksandru Subotić za najpametniju starletu.

Petar Raspopović Peca i Aleksandra Subotić (Foto: Instagram) • Instagram

– Najpametnija starleta je Aleksandra Subotić jer je sebe najbolje unovčila. Iskoristila je Pecu, uzela mu sve pare, a na kraju se i udala za njega. Napravila je top priču. Peca će svakako da umre za par godina, a njoj će ostati sve pare. Videla sam da renoviraju sprat, a i bazen imaju – ispričala je Maca u emisiji „Macina klinika“.

– Kupiće joj Mercedes. Opasna je Aleksandra. Nije ona za džaba njemu oprostila prevaru. Kada muškarcu koji ima love i stariji je oprostiš prevaru, onda imaš moćan motiv i cilj za to. I ja bih oprostila prevaru muškarcu koji je mnogo bogat. Onda bih mu uzela sve pare, ostavila ga i našla mlađeg – dodala je u svom maniru Diskrecija, aludirajući na javnu prevaru koju je Raspopović počinio sa starletom Majom Marinković.

Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

Podsetimo, pričajući o tzv. „starletanima“, odnosno „muškim starletama“, starleta Maca Diskrecija je navela zadrugara Anđela Rankovića kao ogledan primer toga.

– Starletani su muškarci koji se bilduju po teretanama, devojke ih finansiraju, izvode po restoranima, kupuju im garderobu, a oni se mnogo puće i skidaju po Instagramu, slikaju se tako da izbace zadnjicu i leđa. Ima i među oženjenim starletana. Njima stvarno nema pomoći – istakla je Maca u emisiji „Macina klinika“.

– Ima i u rijalitijima starletana. Anđelo Ranković, na primer. Čula sam da on sve hvata i sve radi za popularnost. Mada, nema on neku zaradu od toga. Bio je i u Dubaiju. Mislim da on tamo lovi Arapkinje koje imaju bogate muževe koji imaju puno para, ali nisu zadovoljne – dodala je Diskrecija.

Šta je, sa druge strane, Maca Diskrecija ispričala o starleti Tamari Đurić pogledajte u odvojenom tekstu: „Od čega će živeti sad kad je izvadila silikone?!“ Tamara Đurić dobila nikad žešću provokaciju

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs