UTEHA NE POSTOJI! Rada Manojlović SLOMLJENA, objavila ČITULJU preminule drugarice (27)

od strane | jul 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dijana Milojković preminula je na današnji dan pre četiri godine, a njena smrt, nakon duge i teške bolesti, pogodila je tada čitavu Srbiju.

Rada Manojlović • youtube

Dijani je, podsetimo, u 27. godini života otkriven rak grlića materice, nakon čega je otpočela njena životna borba koja je trajala gotovo pet godina.

Dijana Milojković

– Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog – pričala je Dijana neposredno nakon početka lečenja.

Rada Manojlović objavila čitulju

Iako su se mnogi nadali da će Dijana iz borbe sa kancerom izaći kao pobednik, njeno zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, a čitava je javnost ostala zatečena kada je tog 22. jula vest o njenoj smrti protutnjala domaćim medijima.

Milojkovićeva je sahranjena na groblju u Ćupriji, a poslednjem pozdravu lepoj misici prisustvovao je ogroman broj ljudi. Među onima koji su došli da na večni počinak isprate Dijanu, bilo je i javnih ličnosti, poput Aleksandre Prijović, kao i Rada Manojlović koja je danas svoje pratioce podsetila na njenu godišnjicu smrti.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs