Uroš Stanić i Zvezdan Slavnić SE POZNAJU OD RANIJE! Evo o čemu su razgovarali pre Elite!

od strane | okt 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Zvezdan Slavnić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, prokomentarisao aktuelne učesnike rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, a prvobitno se osvrnuo na odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Uroš Stanić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Standardno, to je Janjuš. On igra svoju igru koja je uvek bila zanimljiva. Koliko sam uspeo da ispratim, video sam da on zna šta radi, e sad, kako to kome izgleda, ko kako želi da vidi… Mislim da bi nešto već odavno uradio da je to stvarno želeo, mislim da će ostati veran svojoj bivšoj ženi, ako joj je to već obećao, to već ne znam – istakao je Zvezdan za Pink.rs.

– A ona… Aneli mi deluje malo zbunjeno, ne znam šta bih rekao za nju. Deluje mi kao da je malo pogubljena u svim tim stvarima. Bebica je prošle godine bio super sa mnom, bili smo u jako dobrom odnosu. Sada je totalno drugi tip, ne znam zašto se sada tako preokrenuo. Malo je glupo, ako se setiš šta si doživljavao od jedne osobe, ne znam šta sada pokušavaš i dobijaš… – dodao je Slavnić govoreći o Nenadu Macanoviću.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Jako mi je čudan što to radi, ali on zna šta radi, ako mu to tako odgovara… Jednostavno, totalno je drugačiji. Matora i ja smo se čuli letos, okej smo! Nismo se puno viđali, ona je bila u nekom svom haosu, ja u svom. Čuli smo se više puta, videli smo se jednom, kad sam išao da uzmem stvari moje – osvrnuo se nekadašnji zadrugar i na Jovanu Tomić.

– Ja joj kažem:“Dođi ovde“, pa ona ne može, pa zove ona mene, ne mogu ja… I svadbu je tu imala, nismo stigli. Ja Matoru volim, pa volim. Upoznao sam Uroša Stanića na TikToku, vidim da me je branio u „Eliti“. Rekao sam mu da mi je takav, poput njega, trebao prošle godine za Necu i Pecu, da ga pustim da se bori – istakao je uz osmeh nekadašnji robijaš.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Janjuš je tu našao neku žicu, dozira da to bude interesantno, a da li je njima Uroš tamo dosadan ili ne, to ne znam. Janjuš je našao foru da budu zanimljivi i on i mali. Što se mene tiče, ja emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču – otkrio je Zvezdan.

– Što se Maje Marinković tiče, ne, nikada se nisam ni čuo ni video sa njom otkada sam izašao, iskreno – zaključio je Slavnić.

Šta je Zvezdan Slavnić, sa druge strane, ispričao o zadrugarki Mileni Kačavendi, pogledajte u odvojenom tekstu: „TRAŽIĆU JOJ JAVNO IZVINJENJE MOM OCU I ĆERKI!“ Zvezdan Slavnić progovorio o susretu sa Milenom Kačavendom!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs