„UME ONA DA ZAČINI!“ Druga strana Maše Mihailović, nove voditeljke Zadruge!

od strane | jul 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Darko Tanasijević, voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“, progovorio je u poslednjem intervjuu o Maši Mihailović, voditeljki sedme sezone ovog TV formata.

Maša Mihailović (Foto: Instagram/masamihailoviic) • masamihailoviic / Instagram

– Maša je super, mlada nada, devojka koja je stvarno vredna, radna. Snaći će se ona i te kako, oštoumna je, brzo potezna je, ima kliker. Zna da bude ozbiljna, zna da začini, vrlo je pametna, bistra, vredna i lepa ko lutka i drago mi je što je to neko video i što joj se pružila ta šansa – istakao je Darko za Pink.rs.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Držimo joj palčeve i tu smo zajedno! Svako je poseban i zanimljiv na svoj način…Ja sam bio taj koji je pozvao, rekao sam joj: „Čestitam, radimo zajedno, šta god da ti ikada treba, da li drugarski ili profesionalni savet ili pomoć, pozovi u pola dana i pola noći“. Nekako sam osećao potrebu da joj to kažem, jer kada sam ja počinjao, ja to nisam imao, a tada mi je to falilo – dodao je Tanasijević.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisam imao koga da pitam, a za ove mlađe je bila izražena i sujeta i mnogo toga, pa nisam hteo ni da pitam, jer sam osećao da to možda ne bih bilo iskreno. Uvek volim da napomenem da mi je u tom trenutku mnogo pomogla Katarina Nikolić, voditeljka „Premijere“, koju obožavam i koja je vanzemaljac u čitavom ovom svetu televizije. U kom smislu vanzemalljac?! Devojka koja radi to godinama, radi profi, svoja je i ništa je ne intresuje od publiciteta, tračeva, spletki i tako dalje – istakao je voditelj.

Kako je, sa druge strane, Darko Tanasijević odgovorio na prozivke Anđeli Đuričić pogledajte u odvojenom tekstu: „PRUŽENA TI JE BILA ŠANSA DA POKAŽEŠ SVOJE TALENTE!“ Darko Tanasijević odbrusio Anđeli Đuričić na prozivke!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs