Udala se voditeljka Dnevnika! Njeno srce je osvojio dve decenije stariji kolega sa RTS-a!

od strane | feb 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Andrea Obradović, voditeljka Kulturnog dnevnika na RTS-u, i Vladimir Kecmanović, pisac i urednik Kulturno-umetničkog programa Javnog servisa, venčali su se u tajnosti, prenose mediji.

Andrea Obradović (Foto: Screenshot TV RTS) • RTS / screenshot

Andrea i Vladimir, kako saznaje Nova.rs, stali su na „ludi kamen“ još prošle godine.

Par je u toku današnjeg dana podelio prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, te su im mnogi čestitali ozvaničenje veze, i ne sluteći da su već u bračnim vodama.

Vladimir Kecmanović (Foto: Ringier/Branko Janačković)

Podsećanja radi, Obradovićeva već pet godina radi na Javnom servisu, dok je na mesto voditeljke Kulturnog dnevnika došla nakon koleginice Ivane Milenković.

Kecmanović, koji je, inače, 21 godinu stariji od Andree, može da se pohvali brojnim prestižnim književnim nagradama, a među njegovim najistaknutijim delima nalaze se i „Top je bio vreo“, „Kainov ožiljak“, „Nemanjići“ i mnogi drugi romani. Osim toga, on je potpisan i kao kreator serije „Žigosani“ i koscenarista serije „Senke nad Balkanom“.

Andrea Obradović i Vladimir Kecmanović (Foto: Instagram)

Sa druge strane, više zajedničkih fotografija na kojima se nalaze Andrea Obradović i Vladimir Kecmanović pogledajte u odvojenom tekstu: Voditeljka Rts-a se ne odvaja od pisca: Dugo ga skrivala od svih, a onda odlučila da uzme njegovo PREZIME – Evo o kome je reč

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs