„UCENJUJE ME EKSPLICITNIM SNIMCIMA!“ Nika Iličić je prijavila Marka Arsenijevića za nasilje, a sada otkriva kroz šta prolazi

od strane | jun 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Poznati srpski tiktoker Marko Arsenijević (22), na društvenim mrežama poznatiji kao „Arsaovde“ nedavno je uhapšen nakon što ga je bivša devojka, influenserka Nika Iličić prijavila za nasilje.

Marko Arsenijević i Nika Iličić (Foto: Ringier/Instagram) • Instagram / Ringier

Marku je određena zabrana prilaska, a ona se sada oglasila na svom Instagramu, gde je ispričala da je on ucenjuje intimnim snimcima i fotografijama, a, takođe, i videima na kojima se vidi kako konzumiraju nedozvoljene supstance.

– Jako mi je teško da pričam sad o ovome i proživljavam sve isto jer sam dosta psihičkog i fizičkog nasilja prpživela. Uprkos zabrani prilaska, dobijam razne pretnje i ucene sa nekoliko strana, što je isto krivično delo, za koje će isti odgovarati – počela je Nikaa u svom obraćanju na Instagramu i dodala:

– Niko nije zaslužio, pa ni ja, da pazi kako se oglašava na društvenim mrežama, kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost. Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mestu i smatram da stvari sa kojima me ucenjuje su ozbiljne i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene. Da naučite iz moje škole. Prvo, ima moje slike i snimke na kojima nisam obučena, jer su bile namenjene mom bivšem dečku i našem privatnom četu. Drugo, slike i video na kojima smo sa njegovim društvom prošle godine na odmoru na Ibici. Tamo nismo doneli pametne odluke i uzeli smo supstance, koje su, nažalost, previše dostupne svima. Sramim se ovog postupka, glupa sam i neodgovorna. Moji postupci su za svaku osudu, i naučila sam lekciju.

Nika se osvrnula i na komentare u kojima joj pratioci pišu da nije objavila nijedan dokaz nakon pretrpljenog nasilja.

– Takođe, što se tiče komentara da nisam objavila nikakve dokaze. Nisam dužna da objavljujem dokaze, dovoljno je što je cela situacija previše eksponirana. Internet je užasno mesto i ne želim da me pamtite sa povredama koje sam imala. Tužilaštvo, doktori i policija su videli sve dokaze, snimke i fotografije. Fizičke posledice nisu trajne, a na psihičkim ću morati poraditi malo duže – ispričala je Ilinčićeva.

Podsećanja radi, Marko se nakon njenih optužbi oglasio na svom Instagramu, gde je između ostalog, uz fotografiju sa majkom, napisao sledeće:

– Hvala ti sto si me naučila da poštujem i volim svaku ženu kao i tebe, što si mi bila ogledalo i što si mi od malena usadila osećaj o ljubavi, pažnji i nežnosti. Hvala što sam odrastao u porodici punoj sreće i ljubavi i u kojoj sam od malena učen pravim vrednostima. Hvala što si me učila da je Bog muškarca napravio snažnijim samo kako bi zaštitio ženu i što sam odrastao uz razgovor i razumevanje.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs