„UBILI STE LJUBAV!“ Stanija OSTAVILA Asmina, pa on javno zakukao: „Nadam se da ste srećni, zlobnici!“

od strane | okt 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Asmin Durdžić dospeo je u žižu interesovanja javnosti zbog veze sa Stanijom Dobrojević, dok je njegova bivša partnerka Aneli Ahmić ulaskom u rijaliti „Zadruga 7 – Elita“ i tvrdnjama o njegovoj aferi sa pomenutom starletom dodatno uzburkala medije.

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Snežana Krstić) • Zoran Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Dobrojevićeva je stavila tačku na vezu sa Asminom, da bi potom otkrila da se opet zbližila sa njim i na ruku vratila verenički prsten, a sad je, po svemu sudeći, ova priča dobila epilog.

– Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! – napisao je Asmin na Instagramu, pa potom potkačio i Aneli.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Hvala „Pinku“, hvala zlobnicima, hvala narode, jer ste uspeli da ubijete ljubav, a podržite laž! – naveo je Durdžić potom, svaljujući krivicu na druge, šokirajući sve.

– Nadam se da ste srećni sad, zlobnici! – zaključio je Durdžić na pomenutoj mreži.

Asmin Durdžić (Foto: Instagram/bet_men_007)

Asmin Durdžić je, sa druge strane, pre svega par sati pisao sasvim drugačije o Staniji Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “ZA NJU SE GINE“ Asmin ponovo osvaja Staniju Dobrojević, stavio svima do znanja da od nje ne odustaje tako lako

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs