“UBIJTE MENE, NEMOJTE NJU I BEBU“ Otac sina Ane Bekute odlučio da progovori o svemu

od strane | maj 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Ana Bekuta ostvarila se kao majka sa samo sedamnaest godina, posle čega je prošla jako mučan period, jer je dete morala da odgaja sama. S obzirom na to da je Igora dobila pre nego što je postala popularna, otac njenog sina je prava misterija za javnost.

Ana Bekuta • Rajko Ristić / Ringier

Međutim, nedavno je otkriveno ko je Anin bivši partner. Kako mediji prenose, muškarac s kojim ona ima dete prošao je pravi pakao od života. Izvor Scandala sticajem okolnosti našao se na veselju sa Igorovim ocem koji mu je ispričao da su Anu i njihovog sina hteli da ubiju jer je ona zatrudnela pre nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

Ana Bekuta (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

– Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: „Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kada su čuli za to, neki iz porodice su hteli da ubiju i nju i dete, takva su vremena bila. Patrijarhalna“ – rekao je izvor za pomenuti list i opisao šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Bekutinu trudnoću:

Ana Bekuta

– Ovim rečima mi je prepričavao: „Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrede ni nju, ni bebu. Vapio sam: ‘Ubijte mene, samo nemojte nju!’ Niste ni svesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim. Sina sam krišom išao da posećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presrećan jer je izrastao u poštenog čoveka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelepa. Žena čistog srca i obraza. Voleo sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vreme unazad, ali sad je kasno – piše Story.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs