„U VEZI SMO!“ Ana Ćurčić priznala da je ponovo sa Draganom Bulićem Acom!

od strane | jul 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Veljković

|

Iako se o tome dosad samo nagađalo, nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić je konačno priznala da je u emotivnoj vezi sa Draganom Bulićem Acom.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Ovo je najlepša vest koju smo imali još od veridbe Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore – poručila je voditeljka emisije „Narod pita“ Ivana Šopić.

– Treba biti iskren u životu i reći kako jeste. Ti uvek kažeš da ćeš biti iskrena, pa opet ne budeš – „pecnuo“ je Anu takođe prisutan nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Zbližila nas je ova situacija oko „Zadruge“. Mi nismo u vezi od 1997. godine, pa ti sad računaj koliko je prošlo od tog prvog raskida da ovog obnavljanja ljubavi – istakla je uz osmeh Ćurčićeva.

– Moram da kažem da je Dragan Bulić Aca jedan gospodin, a ti, Ana, treba da ga poštuješ i da ne budeš namćor da ga ne bi izgubila jer te neće trpeti – ubacio se opet Marko.

Dragan Bulić Aca i Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Neću ga izgubiti, a i nisam namćor. Takva sam samo kad se iznerviram, ali radim na tome – zaključila je Ana ne skidajući osmeh sa lica.

Šta je Ana Ćurčić ispričala o njegovoj bivšoj supruzi pročitajte u odvojenom tekstu: „ACA BULIĆ NEMA ŽENU!“ Ana Ćurčić sa osmehom na licu otkrila nešto što se dosad nije znalo!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs