U ovoj VELELEPNOJ vili živi Saša Popović i Suzana, a u dvorištu imaju i OVO

od strane | jul 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Saša Popović i Suzana Jovanović živi na Bežanijskoj kosi u velelepnoj vili koja odiše prostranošću, a u dnevnoj sobi preovladava skupoceni beli nameštaj, klavir, šank, mnogo umetnina i porodičnih fotografija.

saša popović • youtube

U dvorištu pored velike kuće, imaju još jednu manju pomoćnu. Zeleni vrt u kome uživa njihova porodica lepo je sređen, te imaju i zelenu stazu do ulaza u dom, kao i prostranu terasu.

Inače, Saša, kao ni njegova supruga Suzana, ne vole da se hvale svojim bogatstvom. Pevačica je jednom prilikom ispričala da joj se zbog priča oko toga desilo da ih opljačkaju, zbog čega još uvek ima traume.

– Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem. Zbog cifara koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili voleli da se hvalimo. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu – ispričala je ona svojevremeno.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs