„U NEKIM SITUACIJAMA NEMA GRANICE…“ Sanja Grujić dala sud o najkomentarisanijem zadrugaru

od strane | nov 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Sanja Grujić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, dala svoj sud o aktuelnim učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Sanja Grujić (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Meni je Uroš obeležio Elitu. Vrlo je specifična osoba koju do sada nismo imali prilike da vidimo u rijalitiju. Vrlo je smešan i simpatičan. Možda u nekim situacijama nema granice ali njegove klipove bih mogla da ga gledam 24 časa. Koliko sam videla, pojedini ukućani ga nisu voleli ali mislim da je sada i njima postao omiljeni – istakla je Sanja za TV Red.

Uroš Stanić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Mislim da bih se sa njim družila unutra – dodala je uz osmeh na licu Grujićeva, pričajući o Urošu Staniću, dok je njen partner Marko Stefanović dodao:

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Uroš je jako zanimljiv i simpatičan. Meni je Mensur drugačiji. Istakao se i odnos Janjuša i Aneli u kome me je Janjuš malo razočarao. Kada sam bio tamo i imao rasprave sa Sanjom, razgovarao sam sa njim i delovao mi je kao skroz drugi čovek. Kad mi kaže tako nešto i kada mi je spomene ženu mislio sam da mu se vraćaju emocije i da ima druge planove – otkrio je Marko.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Međutim, sada je ušao opet i počeo je da ponavlja istu stvar. Nisam očekivao i malo me je razočarao jer nije smeo to sebi da dozvoli kad je već prošlo dve godine od svega toga. Trebalo je sa svojom ženom da ispravi neke stvari i da se posveti njoj i porodici. Ovo što je uradio u ovoj sezoni baš mu ne treba – zaključio je Stefanović.

Sanja Grujić je, sa druge strane, nedavno prošla kroz težak životni period budući da joj je demoliran salon u koji je uložila mnogo novca, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Zadrugarki DEMOLIRALI SALON pred otvaranje, nakon jezivog prizora ostala SLEĐENA NA MESTU: „Uložila sam pola miliona“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs