U jeku optužbi da je nepodesna majka, komšije otkrile kako se Slavica Ćukteraš ponaša prema ćerki: „Iz aviona se vidi…“

od strane | apr 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Odnedavno je folkerka Slavica Ćukteraš ponovo u centru medijske pažnje, ali ne zbog tako lepih vesti.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov (Foto: Ringier/Milan Ilić/Instagram) • Milan Ilić, Instagram / Ringier

Kao što je već poznatno, njen bivši muž Vlada Avramov želi da joj oduzme dete i zbog toga su nekadašnji supružnici na sudu. Kako bismo čuli priču iz nekog drugog ugla, obišli smo Slavičin komšiluk u Novom Sadu gde ona živi sa mezimicom.

Ne dešava se često da komšije za nekoga imaju samo reči hvale, te su nas takvi, isključivo pozitivni utisci o Slavici, veoma iznenadili. Gotovo da nije bilo osobe koja nije želela nešto da podeli sa nama, makar u prolazu da dobaci da je pevačica “jedna dobra duša”.

Slavica Ćukteraš (Foto: Ringier/Aleksandra Aleksov)

– Ma Slavica je carica! Jedna dobra duša, stalno je nasmejana – rekla nam je jedna baka, koja je žurila, a već nešto više smo čuli od komšinice Goce.

– Slavica je ostala dete u duši. Nema je u medijima jer voli svoj život da čuva za sebe. Ima i šta da čuva, divno dete, i dečko deluje da je dobar momak. Pročitala sam u novinama baš da je bivši muž tuži. Ne mogu da verujem, kako bi naš narod rekao, iz aviona se vidi da je Slavica posvećena majka. Krivo mi je što je sada u ovako teškoj situaciji – rekla je i dodala:

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

– Da, novog dečka jako često viđamo. Mislim da ne žive još uvek zajedno, ali dosta vremena provode u društvu jedno drugog. Svako malo idu u neke avanture i sa njenom ćerkom. Deluje po detetovom osmehu da ga je prihvatila. I njena majka često dolazi kako bi joj pomogla, divna žena. Lepo se Slavica snalazi iako je samohrana majka.

Većina komšija nije znala da je Ćukterašova imala problema sa bivšim suprugom.

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

– Tek kada su letos krenuli sa napisima oko pretnji, tada sam i ja čula da joj je pravio probleme. Nisam ga ovde nikada videla, ne znam kako se dogovaraju oko deteta, ali sam sigurna da je Slavica bila korektna oko svega. Takva je inače žena, kulturna, razumna, vedra… Začudilo me je to, ali eto. Sve je to život – rekla nam je jedna gospođa koja je želela da ipak ostane anonimna.

Komšije se sećaju perioda kada je Slavica bila u braku.

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

– Ranije se pričalo da joj je taj Vlada branio da peva, sada sve više verujem da je to istina. Podudaraju se neke stvari. Čim se nije pojavljivala nigde dok je bila sa njim… Zato naročito ima smisla – rekla je komšinica i dodala:

– Sada je taman ponovo srećna, cveta kad vam kažem, ponovo peva… Ljudi je nisu zaboravili što je najvažnije. Mada i dok je bila popularna nisi je mogao često videti da paradira ovuda i diže nos. Uvek je bila nekako, kao svi mi kada nije na TV-u ili bini. Posle je otišla u inostranstvo pa je nismo viđali, kada se vratila sve se promenilo.

Šta je, sa druge strane, Slavica Ćukteraš ispričala o svojim patnjama pogledajte u odvojenom tekstu: „Idem kod psihijatra, neuropsihijatra, psihologa…“ Potresna ispovest Slavice Ćukteraš o boli koju prolazi iza zatvorenih vrata

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs