„Tužno je kad se fokusiranjem na jednu stvar izgube iz vida ostali aspekti života!“ Marko Vuleta se konačno oglasio nakon razvoda od Ivane Španović

od strane | mar 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Poznata atletičarka Ivana Španović bila je od 2021. do 2023. godine u braku sa fitnes instruktorom Markom Vuletom.

Marko Vuleta i Ivana Španović (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Instagram) • Aleksandar Dimitrijević, Instagram / Ringier

Vuleta se, čim se razveo, preselio u Dubai, gde je počeo da radi. On je na Instagramu po potvrđivanju razvoda objavio nešto što je mnoge zaintrigiralo.

– Ljudi se ponose kada im kažete da su opsednuti. To je, zapravo, tužno, jer fokusiranjem na jednu stvar, gube iz vida sve ostale aspekte života – naveo je on tada, dok je sad na Instagramu naveo šta je sve ranije grešio.

– Poruke mlađem sebi: budi zahvalniji, smej se više, život je kratak da budeš stalno ozbiljan, budi ljubazan prema svima, ne znaš kroz šta su prošli, ceni više sitne trenutke, neki nisu ipak sitni, provodi više vremena sa porodicom, opraštaj, time zapravo olakšavaš sebi, idi u prirodu kada su ti prazne baterije, budi prisutniji u trenutku, moli se više, meditiraj – napisao je Marko.

Marko, inače, mesecima unazad izbegava da javno priča o detaljima razvoda, dok je Ivana jednom prilikom za „Telegraf“ rekla:

– Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima.

Marko Vuleta i Ivana Španović, sa druge strane, na poslednjoj zajedničkoj fotografiji izgledaju veoma srećno, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Atletičarka vratila DEVOJAČKO PREZIME: Ovako izgleda poslednja fotografija Ivane i Marka pre RAZVODA! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs