TRANSRODNA PEVAČICA počela da zarađuje na SAJTU ZA ODRASLE, bila prinuđena da pronađe REŠENJE!

od strane | mar 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Nataša Maza jedna je među prvim javnim ličnostima na našim prostorima koja je priznala da je promenila pol.

Nataša Maza • natasamaza / Instagram

Maza je više puta isticala da je pre promene pola iza nje veoma težak period i prilično stresne situacije, ali da je uspela da se izbori za sebe, te da sada konačno uživa u svom životu.

U prilog tome da je zaista srećna kao žena svedoče i fotografije na njenom Instagram profilu gde neretko pozira u kupaćem kostimu, a ispod kojih joj pratioci ostavljaju brojne komplimente.

Transrodna pevačica našla se u žiži interesovanja kada se u javnosti pojavila priča da je imala aferu sa bodibilderom Lepomirom Bakićem.

Upravo iz ovog razloga nakratko je došla na najpopularnije imanje u Lisovićima, u sklopu rijalitija „Farma“, ali je on tada odbio da razgovara sa njom.

Podsetimo, transrosna pevačica Nataša Maza napravila je profil na popularnom sajtu za odrasle, gde osobe prodaju svoje intimnke fotografije za novac.

– Istina je. Otvorila sam profil na sajtu za odrasle. Bila sam prinuđena da to uradim zbog loših porodičnih odnosa i složene porodične situacije zbog koje finansijski vrlo loše stojim. Takva odluka je privremeno rešenje i za sada sam jako zadovoljna. Svog tela se ne stidim i nemam problem da ga pokažem, a osim toga ne želim da me to određuje ili umanjuje. Svako ko je u mogućnosti može da se pretplati i vidi kakav sadržaj kačim. Nije mi cilj da se obrukam i da tamo budem večno već da se u određenom periodu vratim na muzičku scenu jača nego ikad. Nadaću se da će to biti uskoro i da ćemo se veseliti uz nove pesme koje će proći ne samo u Srbiji nego širom Balkana – rekla je pevačica jednom prilikom za Alo!

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs