“Toma Zdravković nije umeo s ženama“ Drug POKOJNOG pevača otkrio previše

od strane | jun 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milutin Popović Zahar gostujući u jednoj TV emisiji ispričao je dugo čuvanu tajnu o Tomi Zdravkoviću koju mu je ovaj za života zabranio da iznosi, a koja demantuje priče da je bio veliki zavodnik te da je umeo sa ženama.

Toma Zdravković • youtube

– Jednom mi je rekao: „Zahare, ti si nezgodan tip, ako ovo budeš ispričao, izgubićeš druga. Imao sam šofera, ružnog glavonju, dva metra visokog, ja pokupim devojčicu koja sluša moje pesme i aplaudira mi, i ona povede jednu drugaricu da pravi društvo mom šoferu. Ja krenem s ovom mojom u krevet, a ona ništa, ne pušta glasa, a ova se drekenja kod šofera. Ja kažem ne valja ova moja, da promenimo cure, sad se ona moja drekenja kod šofera, a ova ćuti – prisetio se Popović anegdote iz života pokojnog pevača koju mu je ispričao.

Milutin Popović Zahar

Zahar je otkrio i da mu je Toma tada tražio savet.

– Pitao me kakvu poruku izvlačim iz toga, a ja sam mu rekao da ne mogu da izvučem nijednu drugu osim da je najbolje da se drži mikrofona i samo da peva. Gađao me vinskom čašom. Bio je zanimljiv čovek i veoma duhovit, ali nesrećno je završio – otkrio je Zahar sa setom u glasu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs