„To je poslednja opcija!“ Milan Marić prokomentarisao potez Nenada Jezdića u pozorištu

od strane | mar 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Glumac Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu „Knjiga o Milutinu“, koja je osvojila srca publika i stekla status kultne drame.

Milan Marić i Nenad Jezdić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Nenad je pre neko veće održao predstavu u „Zvezdara Teatru“, gde se tražila karta više. I dok je publika uživala u sjajnom performansu glumca, među publikom se našla i gospođa koja nije ispoštovala bonton u pozorištu, on nije ostao nem na ono što je video u publici, pa se obratio ženi koja se nije pridržavala osnovnih pravila ponašanja u ustanovi kulture.

Podršku glumcu Nenadu Jezdiću na društvenoj mreži „X“ sada je pružio i mlađi kolega Milan Marić.

– Jezda ovde igra monodramu od dva sata i jedini partner mu je publika. Teško je održati pozorišnu iluziju i sa ansamblom ukoliko je neko konstantno telefonom „razbija“, a kamoli sam. Pride, ne ometate samo nas na sceni, ometate publiku, koju izbacujete iz predstave na taj način – poručio je Milan, a onda su krenuli komentari da se nižu.

– Trebalo je da prekine predstavu i ženu zamoli da izađe, da se lepo vidi ko je – poručila je jedna korisnica „X“ društvene mreže.

– To je poslednja opcija jer onda je sa predstavom gotovo, jedino što dobiješ na taj način je skandal i nezadovoljstvo svih – istakao je glumac Milan Marić , pa dodao:

– I tvrdim vam da većina glumaca neće reagovati na jedno ili dva zvona u publici (to je, nažalost, već postalo praksa) jer može svima da se desi. Problem je što su ljudi počeli da se javljaju na pozive tokom predstave i to je onda stvarno situacija koja je u najmanju ruku čudna.

Milan Marić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Šta je, sa druge strane, Nenad Jezdić izjavio nakon drame u pozorištu pogledajte u odvojenom tekstu: Nenad Jezdić se oglasio nakon što je očitao lekciju nekulturnoj ženi u pozorištu: „Namera mi je bila da se obratim onima koji su prisustvovali mojoj nervozi…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs