„Tara IMA PARA ZA SEBE I BEBU I BEZ MENE I MOJIH RODITELJA!“ Danilo Raičević se oglasio prvi put u jeku drame sa Simovom!

od strane | jul 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vest o navodnom rastanku nekadašnje zadrugarke i voditeljke Tare Simov i Danila Raičevića je zatekla mnoge, a pratioci i javnost budno prate njihove Instagram naloge u iščekivanju potvrde ili demanta ovih navoda.

Danilo Raičević (Foto: Instagram/dallyraich) • dallyraich / Instagram

Podsećanja radi, njih dvoje su otpratili jedno drugo sa društvenih mreža i poslali poruke koje ukazuju na to da su se, po svemu sudeći rastali, a dok je Tara, ipak, sačuvala sve zajedničke fotografije na spomenutoj platformi, na Danilovom profilu je moguće videti samo jednu sa Simovom.

Danilo Raičević i Tara Simov (Foto: Instagram/dallyraich)

Kako na Raičevićevom Instagramu dominiraju samo njegove fotografije, pratioci su ga zasuli negativnim komentarima.

„Da li ti voliš dete uopšte? Ne kačiš njegove slike i ne lajkuješ one koje Tara postavi! Kako te nije sramota?“, „Nažalost, ne deluje mi srećno kao ostali očevi na Instagramu“, „Dečko je opsednut sobom“, „Nije Instagram merilo ljubavi, Danilo, ne obraćaj pažnju na ove komentare“, „Dečko čuva svoju privatnost, ostavite ga na miru“, mogu se pročitati podeljeni komentari ispod Raičićevih fotografija.

Danilo Raičević (Foto: Instagram/dallyraich)

Osim toga, vest o tome da Tara navodno teško živi otkad se rastala sa njim, Danilo je kratko demantovao, nazvao je „budalaštinom“ i prokomentarisao rečima:

– Čak i bez mene i pomoći mojih roditelja, Tara i te kako ima para i za sebe i za bebu!

Danilo Raičević (Foto: Instagram/dallyraich)

Zbog čega je Danilo Raičević ostavio Taru pročitajte u odvojenom tekstu: EVO ZAŠTO JE SVE PUKLO! Otkriven razlog RASKIDA Tare i Danila: „Redovno izlazi i provodi se!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs