Tanja Savić NAPUSTILA SRBIJU sa VERENIKOM Muhamedom

od strane | okt 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, već duže vreme se ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su slobodno vreme iskoristili i kako bi otputovali.

Tanja Savić i verenik Muhamed • Aleksnadar Dojkić / Ringier

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona, a za sada nije poznato na koju destinaciju su otišli.

Tanja Savić i verenik Muhamed

Tanja je na licu imala naočare za sunce, što je mnoge navelo na razmišljane da krije nešto, ili je pak samo bez šminke, pa uživa u opuštenom izdanju. Verenik Muhamed nije skidao osmeh sa lica, te nema sumnje da baš uživaju u ljubavi.

Podsetimo, Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa mlađim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, kojem će uskoro izgovoriti i sudbonosno „da“.

Naime, kako se navodi, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

– Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci – priča izvor za „Kurir“, pa nastavlja:

Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Screeenshot TV Pink/Paparaco lov)

Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proleće ili leto sledeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će rešiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i veroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka pre nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje dece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs