“TAMO SE ZARAĐUJE NA OSNOVU MENE“ Anđela Đuričić započela “rat“ sa voditeljima i produkcijom Zadruge

od strane | jun 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Anđela Đuričić je nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem odlučila da ode u Đenoviće kod svojih roditelja. Dane provodi uživajući u čarima mora i ploveći luksuznom jahtom.

Anđela Đuričić • Instagram

Uskoro pokreće svoju emisiju u saradnji sa Hajp televizijom i kreće da radi punom parom.

Iako je diskvalifikovana iz „Zadruge“, bivši rijaliti učesnici ne prestaju da je spominju u emisiji „Narod pita“. Ona je sada otkrila kako gleda na to što je i dalje glavna tema.

Anđela Đurčić

– Uopšte ne komentarišem i ne angažujem se što se tiče toga nego gledam da izbegnem, ali očigledno da ne mogu bez mene. Jako mi smeta jer se neke lažne stvari pričaju. Juče sam objavila prvu fotografiju sa letovanja i napisala sam opis: „Leto može da počne“. Oni su pomislili da sam pozdravila neku porodicu, to apsolutno nije istina. Ništa ružno nisam rekla, oni su to preneli u emisiji i voditelji i učesnici emisije – rekla je Anđela, a zatim dodala:

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Sve bi to bilo super da ja nisam diskvalifikovani učesnik. Trebalo bi da se o diskvalifikovanima ne priča, kao što se o drugima ne priča. Ja sam završila svoje učešće i tu treba da se stavi tačka, kao što sam ja stavila sa njima. Oni nikako da stave tačku. Ne znam da li je to što sam prešla na drugu televiziju ili što sam krenula dalje sa svojim životom. Znaš da ja nemam problem da se obratim bilo kome, ali ja sam završila sa tim ljudima i ne smatram da treba da se vraćam unazad, već da idem napred. Verovatno je to što svima smeta. Nije više bitno ni da li je negativan kontekst ni da li je laž, već je bitno da se ja pomenem da bi se pričalo o nečemu. Da se zarađuje ponovo na osnovu mene. Taj medijski prostor mi više ne treba – rekla je Anđela.

Na ovaj način Anđela je potkačila i učesnike i voditelje i produkciju da se o njoj iznose lažne informacije u emisijama.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs