Takmičarku „Zvezde Granda“ SUROVO „IZREŠETAO“ žiri nakon trećeg nastupa

od strane | okt 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Potpuni haos u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ nastao je nakon famoznog duela Sanje Stanković i Julije Petrović, u kome je žiri jednoglasno podržao Juliju.

Presedan u Zvezdama Granda • Zvezde Granda / screenshot

Presedan u Zvezdama Granda

Članovi žirija spremni su na sve kada kod nekog takmičara vide potencijal, a jedna situacija obeležila je emisiju jer se to još nije desilo u „Zvezdama Granda“. Naime Takmičarka je pevala 3 puta nakon nastupa, Ceca joj pripretila kada je čula koliko može.

– Julija je bila odlična, i prva i druga pesma, sve je bilo na mestu i kako treba. Što se tiče Sanje, da li je moguće da ti pevaš tako nisko? – prokomentarisao je Bosanac sa čim se složila Ceca koja se pobunila i tražila da je čuju ponovo i da joj podignu matricu za ton što su podržali i ostali.

Saša Popović odobrio je ovaj predlog, i tom prilikom je priznao da je i sam priznao da je imao isti na probi kada ga je pevačica molila da ostavi matrice niže.

– Ti ne veruješ sama sebi, ti nemaš dovoljno elana da se boriš – prokomentarisala je Viki, dok je Ceca očitala lekciju devojci za koju smatra da može mnogo.

Presedan u Zvezdama Granda

– Ona je navikla da peva niske intonacije i napravila si sebi raspon glasa da ne možeš da makneš i imaš strah. Kod mene bi ti propevala, dva tona više na silu. Šta si se stisla, otišla si u muške intonacije – povisila je ton Ceca.

(Grand)

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs