Tajno pismo Vanje Ignjatović uneto u Elitu: Nije poslato Ša nego Stanislavu Krofaku!

od strane | mar 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Zadrugar Stanislav Krofak danas proslavlja svog 36. rođendan, a tim povodom u Elitu su stigli mnogobrojni pokloni, torte i pisma.

Vanja Ignjatović i Stanislav Krofak (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Aleksandar Dojkić) • Snežana Krstić, Aleksandar Dojkić / Ringier

Među poklonima našle su se i njegove fotografije sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, zbog koje je i ušao u „Elitu“.

Ipak, pravo iznenađenje nastalo je u trenutku kada je Krofak čitao pisma koje je dobio, budući da je jedno od njih poslala bivša supruga Nenada Aleksića Ša – Vanja Ignjatović.

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Sine, srećan rođendan. Mi smo dobro i sve je okej. Samo ostani takav do kraja, ponosni smo na tebe – glasilča je poruka Stanislavovih roditelja.

– Tata, srećan rođendan, volim te najviše na svetu. Znaš šta smo pričali pre ulaska i drži se toga. Napolju je sve super, sve gori i svi te podržaju. Nemoj da ulaziš u bilo kakve odnose. Volim te – glasila je poruka koju je poslala Stanislavova ćerka.

Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Srećan rođendan, Stanislave. Ušao si kao gospodin, pa da tako i izađeš, pa da proslavimo napolju tvoj izlazak. Sve je super imaš ogromnu podršku. Vidimo se uskoro, plavi medvedić – glasila je čestitka, a Krofak je odmah odgovorio:

– Hvala, Vanja – rekao je Stanislav i potvrdio da se iza nadimka „plavi medvedić“ krije bivša supruga Nenada Aleksića Ša.

Podsećanja radi, sinoć se u emisiji „Gledanje snimaka“ vodila polemika oko toga da li njegova biva devojka Miona Jovanović treba da mu čestita rođendan i pojavi se na proslavi, ali joj je to novi partner Nenad Aleksić Ša strogo zabranio.

Vanja Ignjatović je, sa druge strane, u toku jučerašnjeg dana bila predmet izlaganja zadrugara Nenada Aleksića Ša, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Isplivali dosad nepoznati detalji brakorazvodne parnice Vanje Ignjatović i Ša: „Ostavi je!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs