„TAJ PAPIR NIŠTA NE MENJA“ Anastasija Ražnatović PRVI PUT O BRAKU: Sa Gudeljom živi bajku, ali jedna stvar joj veliki problem

od strane | jun 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Anastasija Ražnatović sinoć je tokom finala u „Zvezdama Granda“ bila podrška svojoj mami Ceci Ražnatović, koja je bila mentor pobednici Šejli Zonjić.

Anastasija Ražnatović i Dragi Gudelj (Foto: Ringier/Milan Ilić/EPA/Jose Manuel Vidal) • Milan Ilić, EPA, Jose Manuel Vidal / Ringier

Anastasija je najpre čestitala pobednici uspeh i otkrila da li bi snimila duet sa njom.

– Presrećni smo, mnogo mi je drago zbog mame. Super je Šejla Zonić, rekla je Anastasija i dodala da li bi snimila duet sa njom:

Svetlana Ražnatović Ceca i Anastasija Ražnatović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Pa, ja trenutno ne snimam ništa ali ništa nije isključeno.

Anastasija i Nemanja su nedavno obavili građansko venčanje u vili na Dedinju, a mlada muzička zvezda je otkrila da li se od tada u njihovom odnosu nešto promenilo.

– Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu- rekla je Anastasija i priznala da je uz supruga naučila dosta o fudbalu.

Anastasija Ražnatović

– Ne znam sve o fudbalu, nisam neki ekspert ali naučila sam dosta toga, pogotovo jer pre nego što sam upoznala Nemanju nisam znala ništa o fudbalu nije mi interesovalo, ali sada sam zbog muža naučila dosta toga – pratim utakmice, gledam, rekla je Anastasija za „Blic“ i dodala kako se njen suprug snalazi u muzici:

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj (Foto: Ringier/Milan Ilić/EPA/Jose Manuel Vidal)

– Nemanja je izuzetan sluhista, i jako je muzikalan, i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi top topova. Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs