„Tad nije srbovala!“ Isplivale fotografije na kojima Breskvica pali kartu sa đavolom!

od strane | feb 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica slovi za jednog od najvećih favorita za pobedu na festivalu „Pesma za Evroviziju“, a to, ujedno, prati i druga struja koja se oštro protivi tome.

Anđela Ignjatović Breskvica (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Naime, mnogi su zamerili Anđeli kritiku upućenu na račun jedne od omiljenih evrovizijskih predstavnica Srbije – Ane Đurić Konstrakte, za čiju je pesmu „In Corpore Sano“ izjavila da „nije predstavljala našu zemlju“.

Osim toga, drugi su, poput pevačice Zorje Pajić sugerisali Ignjatovićevoj da etno muzika „nije jedina stvar koja predstavlja Srbiju“, ali napadi idu i dalje od toga.

Anđela Ignjatović Breskvica (Foto: Screenshot RTS)

Društvenom mrežom X, nekadašnjim Tviterom, sada se širi fotografija stara nekoliko godina na kojoj Breskvica u ruci drži tarot kartu sa Bafometom, humanoidnom kozom sa krilima i bakljom između rogova, koji još od srednjeg veka predstavlja otelovljenje demona ili Satane.

„A tad nije srbovala“, „Ova je ista kao Sloba Radanović koji je brani, koji je ženu varao sa švalerkom u kokošinjcu na nacionalnoj frekvenciji, a sad su svi veliki Srbi i vernici“, „Pa, dobro, tad je bila dete, ko još kao tinejdžer nije radio stvari kojima se danas ne ponosi“, „Preteraste sa Breskvicom, hvatate se detetu za svaku reč“, nizali su se komentari bez konca i kraja, a spornu fotografiju možete pogledati OVDE.

Anđela Ignjatović Breskvica (Foto: Screenshot RTS)

Podsetimo, pevačica Zorja Pajić se osvrnula na komentar svoje koleginice Anđele Ignjatović Breskvice koja je istakla da srpska pesma mora da ima etno zvuk.

– Nisam saglasna sa tim, ne slažem se. Smatram da je jako lepo integrisati etno zvuk u bilo koju muziku, ali to apsolutno nije uslov da bi se pesma takmičila na „Evroviziji“. Ne samo naša, već bilo čija. Etno je bilo čija tradicionalna muzika, a ne samo naša. Što se tiče njene pesme, dopada mi se, svi je pevamo, ali ne smem da kažem čija pesma mi se najviše sviđa – zaključila je Pajićeva.

Šta je Breskvica, sa druge strane, poručila pevačici Svetlani Ražnatović Ceci pogledajte u odvojenom tekstu: „Srpska majka!“ Breskvica odgovorila Ceci nakon što je folk diva progovorila o njenoj pobedi

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs