“TA DVA DANA TRAJU KAO VEČNOST“ Jelena Radanović bez dlake na jeziku o MAJČINSTVU i šta joj najteže pada kada Sloba nije kod kuće

od strane | apr 18, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Pevač Sloba Radanović večeras je organizovao promociju svog albuma „Infarkt duše“, a na događaj je stigao nasmejan u društvu svoje supruge Jelene.

Jelena Radanović (Foto: Aleksandar Dojkić) • Ringier

Radanović je promociju organizovao u svom restoranu na Adi Huji, a isti je za ovu priliku potpuno preuredio.

Njegova žena je kao i obično dala izjavu za medije, pa je našoj ekipi priznala da joj je najteže pada da bude majka vikendom, jer tada Sloda i njeni roditelji od kojih ima pomoć nisu tu, ali i da za sada ne razmišlja o još jednom detetu.

Jelena Radanović (Foto: Aleksandar Dojkić)

– Kada već pričamo o četvrtom detetu, volela bih da bude ćerka, jer mnogi mudri, stariji ljudi govore da je ipak ćerka – ćerka. Ipak sada, sa malom bebom i problemom mog srednjeg sina, još jedno dete bi bilo previše. Ne mogu da zamislim veću ludnicu od ove koja već jeste. Saćekaću još jedno godinu dana. Teško mi je oko dece samo vikendom. Od ponedeljka do petka sve je super, al kad mi ode Sloba i roditelji koji mu uvek pomažu, ta dva dana traju kao večnost – izjavila je za Blic Slobina žena, Jelena.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs