SVIĐA IM SE CRNA GORA! Bekamovi kupuju Vilu na primorju, Bekam je spreman da izdvoji GOLEME PARE

od strane | avg 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

Kako domaći mediji prenose,Viktorija i Dejvid Bekam poslali su zvaničan upit i iskazali veliko interesovanje da pazare luksuznu vilu na crnogorskom primorju.

Viktorija i Dejvid Bekam • Youtube / screenshot

Naime, domaći mediji došli su do saznanja da su Bekamovi pre izvesnog vremena poslali zvaničan upit agentima da im se sastavi zvanična ponuda za vilu u okolini Tivta, koja je oglašena na prodaju.

Luksuzna vila nalazi se u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more. Vila se nalazi na placu od 4.200 metara kvadratnih.

Dejvid Bekam

Izgrađena je u 4 osnovna nivoa koji su međusobno povezani liftom. U dvorištu se, pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina, prenosi Telegraf.

Kako izvor navodi, cena vile je procenjena na 12.000.000 evra.

– Nedavno su Bekamovi, tačnije neko ko ih zastupa, a u njihovo ime, poslali zvaničan upit za vilu. Zatražili su da se sastavi zvanična ponuda i cena za ovu neverovatnu nekretninu. Očarani su ovim delom našeg primorja – rekao je za Telegraf izvor iz Tivta.

Dejvid Bekam

Inače, vila pored dnevne sobe, odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak 7 soba, sadrži i sobu za zabavu, džakuzi, teretanu….

Podsetimo, pre nekoliko godina, tačnije 2018. godine Bekamovi su u Crnoj Gori odmarali sa decom. Tada su odseli u rizortu na Svetom Stefanu u kojem je svadbu svojevremeno napravio naš proslavljeni teniser Novak Đoković.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs