„Sve možemo same, ne trebaju nam grofovi iz Beča!“ Dragana Mirković ne prestaje da „pecka“ Tonija Bijelića

od strane | mar 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Muzička zvezda Dragana Mirković nedavno je saopštila da se nakon 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, a ova vest šokirala je njene kolege.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

Kada je već bila u procesu razvoda, ali ovu odluku nije saopštila javno, Mirkovićeva je snimila jednu emisiju čiji je gost bila i njena mlađa koleginica Rada Manojlović.

Manojlovićeva je gostujući u toj emisiji pomenula i Draganin brak, ne znajući da se njena koleginica razvodi.

Rada Manojlović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Rekla sam ti da moramo da te udamo – rekla je Mirkovićeva mlađoj koleginici, na šta je Rada dodala: „Za nekog grofa u Beču, hoću i ja u dvorac“, aludirajući na život svoje starije koleginice.

Na izjavu Manojlovićeve, Dragana je poručila:

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Milorad Milanković)

– Ti zaslužuješ i više nego grofa, ali znaš šta je najveći fazon, ja se nisam udala za grofa. Otišla sam sa najvećim blagom koje imam, a to je moje ime, prezime i moj glas, s jednim koferom u iznajmljenih 50 kvadrata. Što znači, da nikada ne znaš šta te čeka, a uostalom ne treba ti grof, sve same možemo – veruj mi. Ja sam toliko toga sama stvorila, da meni apsolutno niko nije trebao, a mislim da ni tebi ne treba. Samo jedan divan čovek i dečica – rekla je Mirkovićeva u emisiji „Poželi pesmu“.

Podsećanja radi, u saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.

Budući da je Mirkovićeva jedna od najbogatijih pevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakonrazvoda sa Tonijem podeliti imovinu čija se vrednost procenjuje na više od 100 miliona evra.

Dragana Mirković, sa druge strane, više ne živi sama u dvorcu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Obrt u jeku drame: Manuela i Marko Bijelić se iz ličnih stanova vratili u zamak nakon što je Toni ostavio Draganu!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs