SVE JE SPREMNO ZA VERIDBU Aleks i Cara: SVETLA, CIRADA, VATROMET I PESMA!

od strane | maj 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Zadrugar Filip Car najavio je veribu sa Aleksandrom Nikolić i to pre izlaska iz rijaliti šou-programa „Zadruga 6“, koji se završava sledeće nedelje, a sada je otkrio sve detalje svojih planova.

Filip Car i Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Nama cvetaju ruže, samo kada je ona lepo rapoložena. Voleo bih da se šetamo malo više i lepo provodimo vreme. Ja sam se digao danas ranije, bio do prodanice, a na ona je spavala – započeo je Filip sa razgovorom u rajskom vrtu, pa nastavio:

– Želim da se smirim i oženim. Vidi, nervozan sam par dana. Siguran sam 100% da ona mene voli, na način na koji ja volim nju. Kad nam je bila mesečnica dobio sam prsten koji me je naveo da razmišljam u tom pravcu. Prvobitno sam smatrao da ovde nije mesto da je zaprosim, ali kad se osvrnem na naš početak, koji se ovde desio, a potom i obnavljanje naše veze, koja se isto desila ovde, onda ovo mesto ima neku priču. Ona je bila moja prva devojka ovde, a ja njen prvi dečko, nakon toga smo se razvojili, menjali partnere, da bi se na kraju spojili. Imam osećaj da niko neće moću da nas razdvoji. Ne znam ko je od naših za nas, a ko nije. Ja sam tražio da se neko menja zbog mene, a zbog nje sam otkrio da je ljubav zapravo trenutak kada se menjaš zbog nekog, samovoljno. Opet smo se spojili, sve je lepše drugalije. Ne mogu da kažem me podrška nije podstakla da razmislim o veridbi i venčanju, ali i ja sam želim da do toga dođe. Nju sam tesirao, analizirao kroz razgovore. Izvlačio sam iz nje neke razgovore. Pitao sam je da li je spremna da ode u moj grad, rodi mi dete i živi drugačije, a ona je rekla da je to moguće. Odlučio sam da se verim ovde, a ti drvo meni samo reci da li je to moguće – rekao je Car i dodao:

Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)

– Hteo sam da stavimo klupu isped rehaba, kako bih ja s njom razgovarao o tome kako treba da razmislimo o našem odnosu ipak, kako ne bi naslutila šta se dešava. Kako budemo pričali, želim da se svetlo ugasi, a da se u jednom momentu spusti cirada na kojoj će pusati: “Želiš li da budeš moja žena?!“ Na sve to želim prskalice – rekao je Filip.

– Razmotriću tu odluku. Koja je tvoja i Aleksandrina pesma? Lepo bi bilo uz vatromet da bude i pesma – kazalo je Drvo mudrosti.

Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)

– Imamo ih dve. Volimo pesmu “Daleke obale“. Sad me mori to šta njeni misle o našem odnosu. Mislim da će Aleks da se iznenadi. Najbitnije mi je to. Razmišljao sa malo i o sebi, jer je to za mene velika stvar – rekao je Filip.

– Prosidba će se desiti u petak uveče. Biće lepše nego što možeš i da zamisliš. Sad se vrati kod Aleks i nemoj joj ništa reći – reklo je Drvo mudrosti.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs