„Svakog stigne Božja kazna ko je pokvaren!“ Dara Bubamara oplela po Seki Aleksić: „Znanje-imanje, vašar sa tri sijalice!“

od strane | apr 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Folkerka Dara Bubamara otvoreno je govorila o svom životu i prijateljstvima na estradi, pa otkrila zašto se posvađala sa koleginicom Sekom Aleksić.

Dara Bubamara i Seka Aleksić (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Jeste povredila me je jedna, znamo koja je. Povredila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla obilazila joj dete ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju – rekla je Bubamara za „Telegraf“, pa nastavila:

– Mi sedimo zajedno u Amidži šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana pre mene. Ja je nazovem i pitam „čoveče o čemu se radi“. I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana posle, mesec dana posle. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju a Darinka sama.

Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobednik a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pevanje. Užas. Svakog stigne kazna Božja ko je pokvaren. Mene su neki terali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to – izjavila je Bubamara, pa otkrila da li su se čule nakon koncerata:

– Nismo nikad i ne želim. Ti ljudi za mene ne postoje, ja imam amneziju na loše ljude i loše situacije. Ne diram te, ne pričam o tebi, ne zanimaš me. A kad sam prijatelj onda sam brat – rekla je pevačica.

Šta je, sa druge strane, Dara Bubamara ispričala o pevačici Dragani Mirković i biznismenu Toniju Bijeliću pogledajte u odvojenom tekstu: „Znala sam, ali nisam htela da izdam!“ Dara Bubamara je zimovala je sa Bijelićem i Draganom, pa poručila: „Čula sam se sa Tonijem!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs