Suzana Mančić čim je ZAVRŠILA OVAJ FAKULTET dobila je ponudu koja se “NE ODBIJA“

od strane | maj 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Suzana Mančić je decenijama deo javne scene, a publika ju je za sve te godine veoma zavolela. Glumica, pevačica i voditeljka rođena je 22. novembra 1956. godine u Beogradu. Odrasla je u rodnom gradu s majkom Verom i ocem Aleksandrom. Budući da je jedinica, roditelji su joj bili u potpunosti posvećeni i trudili su se da joj omoguće bezbrižno detinjstvo.

Suzana Mančić • Instagram

Kada je imala samo 18 godina snimila je pesmu „Ogledalce, ogledalce„, bili smo u prilici da je gledamo i u nekoliko serija i filmova, ali publika je posebno zapamtila njenu ulogu u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ gde je tumačila lik Svetlane.

Najveću popularnost stekla je osamdesetih godina kao voditeljka, Mančićeva je u to vreme vodila emisiju „Loto„, te je tako dobila nadimak Loto devojka.

Kada je reč o njenom privatnom životu, Mančićeva je u braku sa Grkom Simeonom Ocomokosom, to je njen drugi brak, dok je u prvom braku dobila dve ćerke.

Pred kraj gimnazije je postala članica glazbene grupe Trag s kojom je snimila ploču i nastupala na koncertima i festivalima. Nakon toga je upisala Pravni fakultet koji je uspešno završila. Nakon školovanja nije htela da zavisi od roditelja, radila je slabije plaćene poslove kao što su sinkronizacija crtanih filmova i reklame na televiziji, a ubrzo je dobila ponudu da vodi „Loto“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs