Supružnici iz Vrnjačke Banje objavili lažni snimak otmice deteta i pretili predsedniku, a sada isplivale šokantne informacije vezane za pevačicu Marinu Radosavljević Maki

od strane | mar 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Bojana Bogosav

|

Žena i muž iz Vrnjačke Banje, Tijana T. i Ivan T. koji su osumnjičeni da su na društvenim mrežama objavili lažni snimak otmice deteta i uz to navodili da iza svega stoji srpska policija, kao i da su pretili predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, su svojevremeno bili akteri slučaja „pretučene ljubavnice“.

Marina Radosavljević (Foto: Ringier) • Ringier

Kako se pre dve godine pričalo, njih dvoje su čak dva puta navodno napali pevačicu Marinu Radosavljević Maki, koja je bila učesnica takmičenja „Zvezde Granda“.

Marina je u pred nastup u jednom lokalu u Vrnjačkoj Banji pretučena, a kako je tada brujala čaršija, njoj je batine smestila žena Marininog bivšeg dečka. I tada je završila u bolnici, sa polomljenom rukom, sva u podlivima i modricama.

Tijana i Ivan T. (Foto: Društvene mreže)

Podsećanja radi, Marina Radosavljević Maki, pevačica „Granda“, pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživela. Pevačicu je kako se pisalo navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T.

Marina Radosavljević (Foto: Ringier/Instagram/marina.radosavljevic.maky)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs