SUDAR TITANA u „Zvezdama Granda“, pevačica više nema KOČNICU: „UĆUTI, ti si na tabletama!“

od strane | maj 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

U popularnom takmičenju „Zvezde Granda“, neretko se dešava da dođe do nesuglasica među članovima žirija.

Zvezde Granda • Milen Vesović / Ringier

U poslednjoj emisiji došlo je do surovog obračuna između Viki Miljković i Aleksandra Milića Milija zbog nastupa pevačicinog kandidata, Josipa Nedića. On je promenio svoj uobičajeni repertoar, što je naišlo na različite reakcije članova žirija, a pevačici je zasmetalo što Mili nije glasao za njenog kandidata.

Viki Miljković

– Mili, glasaj – viknula je Viki.

Mili je istakao da je samo objektivan i da se on ne buni kad njegovi takmičari dobiju malo glasova.

– Viki, opet počinješ da pričaš, a nemaš znanja iza toga. Jednostavno, ovo je bilo nedovoljno za šest glasova. Kandidat broj dva (Cecin) je mnogo sigurniji i glas mu stoji gde treba, počeo je da oseća binu i odlično napreduje. Bravo! – dodao je Mili.

– Što uvek kod mene padne vruć krompir?! Stvarno nemam ništa protiv kada moji kandidati ne dobiju svih šest glasova, ali najviše imam protiv kada ne znaju šta da kažu. Kada postoji pravi argument prihvatam. Kada neko ne zna zašto ne daje glas nije u redu – dodala je pevačica, a Mili ju je prekidao i govorio da su njegovi argumenti na mestu.

Molim te da ućutiš! Mi ćutimo kada ti pričaš. Non-stop se mešaš. Nemaš pravi argument – pobesnela je Viki.

Mili je potom izjavio da Vikin kandidat peva ameterski.

Aleksandar Milić Mili

On peva amaterski?! Sram te bilo! Ti si stvarno na nekim tabletama koje si debelo promašio. Ne znaš šta pričaš. Neću da se nadjačavam sa tobom, kao neka žena si! Ne žena, nego ženturača, alapača. Ućuti bre, čoveče! Treba da ga stavimo na pijacu da sedne i da krekeće kad prolaze one žene… – bila je izrevoltirana Viki.

Mariji Šerifović je prekipelo i više nije mogla da sluša njihovu svađu pa ih je prekinula.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs