„Što bih odbio nešto za šta sam krvario?!“ Veljko Ražnatović prvi put o nacionalnoj penziji

od strane | maj 18, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Bokser Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu.

Veljko Ražnatović (Foto: Ringier) • Ringier

U medijima spekulisalo se da li je bosker dobio nacionalnu penziju.

Pisalo se i kako Veljko nacionalnu penziju navodno nije dobio jer njegova kategorija na Evropskom prvenstvu nije bila olimpijska. Ražnatović se ovim povodom sada oglasio.

– Niti znam, niti ulazim u to, negde je priča da ćemo svi dobiti nacionalnu penziju, negde je priča da samo olimpijske kategorije dobijaju, ali digla se velika pompa oko toga, osim ako vi hoćete da uzmete nacionalnu penziju, evropsko prvenstvo je 2026. godine. Nacionalna penzija kreće tamo od 40. ja mislim. To je to, ja sam odradio šta sam imao. Baviću se poljoprivredom, što bih odbio nešto za šta sam krvario. 86 kilograma nije olimpijska kategorija, 92, 71, 80, to su olimpijske kategorije i naravno super teška.

Ražnatović je i sumirao utiske o svojim protivnicima na prvenstvu.

Veljko Ražnatović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Bili su izvanredni ljudi, šampioni svojih država u prvom kolu, protiv Stivena Asa iz Estonije, u drugom kolu protiv Jakova on je Maldavac, sa njim sam imao meč za medalju i u trećem kolu protiv prvaka sveta i sad trostrukog prvaka Evrope, dobro je bilo klepanje, jeste da sam izgubio – rekao je Veljko, pa dodao:

– Da sam malo bio svežiji sigurno bih ga još više ugrozio. U pet dana ja sam imao tri borbe, on samo jednu sa mnom. Pa dobro – istakao je Veljko u podkastu „Lagani podcast“.

Veljko Ražnatović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su trećeg sina Isaiju.

Bogdana i Ražnatović sada imaju tri sina, malog Željka, Krstana i Isaiju.

Veljko Ražnatović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

U domu Svetlane Ražnatović Cece na Dedinju slavilo se do ranih jutarnjih časova rođenje malog Isaije.

Na proslavi su bile brojne poznate ličnosti i rodbina, a iz Španije je došla i ponosna tetka Anastasija.

Veljko Ražnatović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

U jednom trenutku je iznad vile na Dedinju zasijao i vatromet.

Svetlana se tada pojavila pred pripadnicima sedme sile ispred doma na Dedinju, a nije krila sreću, pa je sve vreme bila nasmejana.

Veljko Ražnatović (Foto: Ringier)

Veljko Ražnatović je, sa druge strane, juče izveo suprugu Bogdanu Ražnatović iz porodilišta, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: (VIDEO) Veljko Ražnatović izveo iz PORODILIŠTA Bogdanu i sina Isaija kroz garažu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs