STIŽE NOVI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE! Princeza Danica Karađorđević trudna drugi put!

od strane | jun 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ljubomir Tozev

|

Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Danica Karađorđević oglasila se danas na društvenim mrežama i podelila lepu vest.

Filip i Danica Karađorđević (Foto: Instagram/danicakaradjordjevic) • danicakaradjordjevic / Instagram

– Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da na jesen očekujemo naše drugo dete – napisala je Danica na svom Instagram nalogu, uz fotografiju sa suprugom Filipom Karađorđevićem.

Na slici ih vidimo ispred hrama Svetog Save na Vračaru, a u komentarima su im pratioci odmah čestitali.

Njih dvoje, inače, već imaju sina Stefana, koji je rođen pre pet godina. 2020. godine su doneli odluku da život u Londonu zamene srpskom prestonicom, pa njihov naslednik odrasta u Beogradu.

– Stefan je prvi Karađorđević koji je nakon 90 godina rođen u Srbiji, u Beogradu. Njegovo rođenje oglasila su zvona Hrama Svetog Save i manastira Žiča. To su značajne stvari za jednog tako malog dečaka, koji sve više postaje svestan te pažnje i interesovanja koje privlači – rekla je princeza jednom prilikom za „Stori“.

Filip i Danica Karađorđević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Stefan je u veoma energičnom dobu, radostan je i radoznao, otvoren i karakteran, i mi se trudimo da mu dajemo vetar u leđa za sve njegove nove izazove i želje – dodala je Danica Karađorđević tada.

Njihovu ispovest o tome što tri godine nisu bili na Belom dvoru pročitajte u odvojenom tekstu: „TRI GODINE NISMO BILI NA BELOM DVORU!“ Princ Filip Karađorđević uputio JAVNU KRITIKU OCU!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs