„STIŽE NAM PRINCEZA, MOJE TREĆE UNUČE“ Ceca o Anastasijinoj trudnoći, otkrila da Veljko želi ĆERKU

od strane | maj 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na modnoj reviji svog saradnika Predraga Đuknića i progovorila o trudnoći ćerke Anastasije Ražnatović koja čeka devojčicu sa izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i unucima Željku i Krstanu, koje su joj podarili sin Veljko i njegova supruga Bogdana.

Ceca o Anastasijinoj trudnoći (FOTO: Milan Ilić) • Ringier

Ceca se naročito raduje što će u njen dom nakon dva dečaka doći devojčica. Kako je rekla Anastasija odlično podnosi trudnoću.

Ceca o Anastasijinoj trudnoći (FOTO: Milan Ilić)

– Moda je meni jako bitna. Moja profesija je usko vezana i za modu. Ja sam prvi put zaradila novac sa nekih 10 godina, kao devojčurak, pare sam dala roditeljima, a oni su odlučivali šta će sa tim. Rano sam počela da zarađujem, do neke svoje 17, 18. godine su roditelji raspolagali mojim novcem, ja sam išla u školu i dobijala džeparac. Ništa mi nije falilo – rekla je Ceca na početku razgovora za „Blic“, te istakla da je imala bezbrižno detinjstvo.

– Iskreno bolje mi je bilo tada. Deca nisu svesna koliko su bezbrižna kod svojih roditelja. Sve im je sređeno, mama i tata brinu o svemu, a mi dok odrastamo trudimo se da što pre odemo i da se osamostalimo, jer nismo svesni šta nas čeka. To shvatiš kad treba prve račune da platiš i da to neće niko uraditi osim tebe.

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović (Foto: RAS/Aleksandar Dimitrijević/Milan Ilić/Shutterstock)

Ceca je onda progovorila o trudnoći ćerke Anastasije, koja trenutno živi u Španiji sa partnerom Nemanjom Gudeljom, koji igra za tamošnji klub Sevilju.

– Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radimo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs