„Šteta, otišla je drugom…“ Haris Džinović nakon suza u kafani iznenadio onim što je poručio! (Video)

od strane | maj 18, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Uprkos što su u javnosti delovali kao jedan od skladnijih parova, pevač Haris Džinović i dizajnerka Melina Džinović stavili su tačku na svoj brak posle 22 godine zajedničkog života.

Haris Džinović (Foto: Ringier) • Ringier

Džinovićka je napustila porodični dom i pevač je više puta isticao da ne zna razloge zbog kojih ga je napustila supruga. Po svemu sudeći, Haris se ne miri sa razovodom i čitavu situaciju je teško podneo.

Takođe, Haris je govorio i o tome da „prevaren muškarac uvek poslednji sazna“, što je navelo mnoge da pomisle da ga je Melina ostavila zbog drugog čoveka.

Haris Džinović (Foto: Ringier/TV Blic)

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom Džinović peva hit „Nazdravite voljeni“, a kada je otpevao stihove: „Otišla je voljena u zagrljaj drugom“ dodao je poruku:

– Šteta – rekao je setno Haris na kraju pesme, što je izazvalo rekaciju u kafani, ali i na društvenim mrežama.

Inače, Haris je nedavno snimljen i kako plače uz pesmu „Jesu l’ dunje procvale“, te su mnogi pomislili da ga je ova pesma rasplakala upravo zbog rastanka sa Melinom.

Haris Džinović je, sa druge strane, svojevremeno bio tema izlaganja Meline Galić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Melina Džinović prvi put o TRETMANU Harisa: „Sa mnom ne može da se meri ni Sofija Vergara!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs