Stefan Karić SUROVO POKRADEN, raskrinkao bivšeg CIMERA: „MENTOLČINA, ja tada nisam bio kući!“

od strane | okt 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivši učesnik „Zadruge“ Stefan Karić progovorio je o gorućim temama u rijalitiju „Elita“, a posebno je sve šokiralo kad je raskrinkao sve o Luki Majčici.

Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

U Beloj kući se spekulisao da je Karić Luki poklonio naočare, koje je dobio od Mensura Ajdarpašića, a da je sve to u cilju kako bi bivšeg prijatelja provocirao.

Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Ma, budalaština, nikad u životu! Ja to nikada u životu ne bih uradio. Čak sam rekao Luki da mi ni slučajno ne uzima baš te naočare, da ne ispadne da sam neki svoj poklon dao… Pritom, te naočare obožavam, nosio sam ih dok ih on nije uzeo. Ja taj period nisam bio kod kuće, a on je iz moje kuće izašao ponevši te naočare – objašnjava Stefan, koji je Majčicu optužio da mu je iz kuće ukrao garderobu i obuću.

– Ima tu još nekih stvari koje sam video na njemu, pa sam se iznenadio, ali nema veze. Izaći će, pa ćemo videti, mentolčina! Garderobu, patike, nebitno… Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze – zaključio je on.

Luka Majčica (Foto: Screenshot TV Pink)

Inače, Luka je sinoć u emisiji „Elita“ priznao kako je do sad znao da nekad nešto ukrade, ali kako je istakao, to nije radio kod Karića.

Pink.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs