„Stavio me je u revijalni deo kad su reklame i niko ne gleda!“ Nadežda Biljić progovorila o Saši Popoviću

od strane | feb 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nadežda Biljić, nekadašnja zadrugarka i učesnica muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, prisetila se, prilikom davanja poslednjeg intervjua perioda kada se takmičila u ovom TV formatu.

Saša Popović i Nadežda Biljić (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

– Mi smo gledali „Zvezde Granda“, pričali smo da li da se prijavim i tatin kolega je sedeo kod nas, a na TV-u su bili „Grandovi šampioni“ i mi smo umirali od smeha. Tata mi je tada rekao da se prijavim, videli smo da je za dva dana audicija u Šapcu, taj kolega nas je vozio i ja tako odem – prisetila se Nadežda za „Novu“.

– Ne sećam se šta sam pevala, ali znam da je Popović bio oduševljen i 15 dana posle toga je bila audicija u Valjevu i ja odem i tamo i mene Popović pita da li može ta pesma koju sam pevala u Šapcu i tada sam znala da sam prošla. Sećam se euforije oko mene, nisam znala da se snađem – dodala je Biljićeva.

Nadežda Biljić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Moji su organizovali autobuse iz Valjevu, plakate, štampali majice na kojima je pisalo – Nada Valjevo, jer nije moglo da stane Nadežda. Bilo je ludilo. Darko Lazić je pobedio, tada sam prvi put pevala u Štark Areni. U finalu je bilo nas nas 12, a u super finalu je bilo nas sedam – istakla je pevačica.

– U super finalu je bio Darko Lazić, Topalko, Sloba Vasić, Kapor, Jelena Kapor, Big Mama Ceca Tanasić, Neša Vojvodić i ja mislim. Mi koji smo ispali u finalu, nas petoro smo pevali u revijalnom delu kada su reklame i kada nas niko ne vidi. Potpisala sam ugovor sa „Grandom“, na pet godina – otkrila je Nadežda.

Nadežda Biljić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Imala sam nastupe, sećam se da u jednom periodu uopšte nisam imala posla, a u tom periodu me je jedan bend iz Valjeva zvao da radimo i ja sam okrenula Sašu Popovića i pitala ga da li možemo da se vidimo, on me je pozvao u kancelariju i rekla mu da ne mogu da sedim kući, a on me zove Nađa i rekao mi je: „Nađa, nema nikakvih problema, šta god da ti treba vrata Granda su ti otvorena“ – ispričala je Biljićeva.

– Mi nismo u svađi, samo nismo našli zajednički poslovni jezik. Nakon toga sam se vratila u Valjevo i tri četiri godine sam radila sa tim bendom – zaključila je pevačica.

Šta je Nadežda Biljić, sa druge strane, ispričala o rođenju sina Longa Panića pogledajte u odvojenom tekstu: “To je bio poseban pakao“ Nadežda Biljić se prisetila rođenja sina LONGA: „Bio je kao pivska flaša“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs