Stanija Dobrojević VRATILA NA RUKU PRSTEN Asmina Durdžića: „Aneli mi NIJE DALA DOKAZ DA SU BILI U BRAKU!“

od strane | okt 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

O starleti Staniji Dobrojević prethodnih nedelja naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Dobrojevićeva je sad došla na snimanje emisije „Amidži šou“, te je pokazala prsten koji je svojevremeno dobila od Asmina.

– Kad sam prošli put bila u emisiji skinula sam prsten, verovala sam da je sve istina što je pričala Aneli. Ćutala sam, pratila sam šta se dešava. Slušala sam njenu priču, i evo, kako sam se vratila u Srbiju, niko mi nije dao dokaz da je bio oženjen. Poštujem to što se borio za mene, razmišljam da mu dam šansu. Sve se menja iz sata u sat, iz dana u dan – kazala je starleta za „PulsOnline.rs“.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Poruku današnju što mi je napisao sam videla, sad mi je u autu drugarica čitala. Vratila sam prsten, evo malopre… Da ne izbaksuziramo! Sve je neizvesno – dodala je Stanija, a šta je još imala da kaže o Asminu saznajte u video prilogu koji sledi:

Stanija Dobrojević je, sa druge strane, danas bila tema izlaganja Asmina Durdžića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: NIŠTA OD VENČANJA! Asmin Durdžić priznao da NIJE DOŠLO DO BRAKA sa Stanijom Dobrojević! „Želim da je zaprosim!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs