Stanija Dobrojević u epizodi: „dadilja Miloša Obilića“!

od strane | maj 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Stanija Dobrojević je iznenadila mnoge otkrićem na koji način je dobila ime.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Nenad Mihajlović) • Nenad Mihajlović / Ringier

– Dobila sam ime po dadilji Miloša Obilića koja se, u istoriji ili gde je već on to iskopao, zvala Stanija – ispričala je Stanija za „TV Hype“.

Podsetimo, voditeljka Sanja Marinković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa tako bez pardona iznosi svoje stvove i mišljenja i o svojim gostima u emisiji „Magazin In“. Jednom prilikom je Sanja ugostila starletu Staniju Dobrojević i tada je bila vidno izrevoltirana nakon što je ona izjavila da je uzor devojčicama.

Njih dve su se tada sukobile, te joj je Dobrojevićeva istom merom uzvratila, a sad ju je Sanja ponovo ugostila u „Magazin in“.

One su pričale o raznim temama, a u jednom trenutku Sanja je opet iskoristila priliku da potkači starletu, ovog puta zbog njenog stajlinga.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Koliko će biti onih koji će posle ove emisije komentarisati da ti nemaš brushalter? – pitala je Marinkovićeva.

– Jednostavno sa brusom bi mi bile ovoliko naduvane grudi i onda ovako izgleda nekako prirodnije – odgovorila je Stanija.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsećanja radi, Sanja je prošlog puta osudila Staniju zbog fotografisanja sa tinejdžerkama.

– Priđe majka sa ćerkom da se slika sa nekom od vas, i devojčica ima 7, 8, 9, 10 godina… Ja negde lično mislim da, ni ti Stanija, i nema veze ovaj imidž koji sad imaš, niti bilo koja od vas ne treba da bude uzor devojčici od 7, 8 godina – započela je voditeljka.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Znaš kako Sanja, reći ću ti iskreno… – pokušala je da odgovori Stanija, ali ju je voditeljka presekla.

– Šta mene zanima? Da li je tebi nekad palo na pamet da kažeš toj mami „Izvinite gospođo, ali što Vi stavljate to dete da se slika sa mnom, zašto ste pustili dete od 8 godina da joj neka devojka od 25, koja je prešla neke granice čak i svoje lične, ličnih nekih moralnih vrednosti, nije njoj mesto tu, eto ima crtani film, neke druge stvari, pozorište lutkarsko – pričala je Dobrojevićeva, a onda je Stanija uspela da kaže da smatra kako je sve do roditelja.

Stanija Dobrojević (Foto: Privatna arhiva)

– Da li si ti rekla toj mami „Izvinite, s Vama mogu, ali ne sa ćerkom“ – poručila je Sanja.

Stanija Dobrojević je, sa druge strane, bila tema nedavnog intervjua biznismena Asmina Durdžića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „TO PUHALO!“ Asmin Durdžić DRHTI da ne izgubi Staniju nakon suočenja sa Aneli: „Ako pokuša da mi priđe, PRESELIĆU SE!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs