Stanija Dobrojević NAŠAMARALA Asmina Durdžića! Do tri ujutru je sedela na klupi i plakala…

od strane | okt 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

O starleti Staniji Dobrojević prethodnih mesec dana naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Dobrojevićeva je večeras gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, pa je otkrila šta se dešavalo u prethodnom periodu.

– Bilo je šamara, svašta se tu dešavalo. Kad je ta devojka ušla u rijaliti i rekla: „Stanija mi je otela muža“, doživela sam nervni slom na romantičnoj večeri sa njim. Nisam htela da idem sa njim ni u auto, ni u sobu, do tri ujutru sam sedela na nekoj klupi na šetalištu, plakala sam – rekla je Dobrojevićeva u emisiji.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Čula sam se posle i sa njegovom porodicom, posle sam se smirila. Kad sam dolazila u prethodnu emisiju htela sam da branim našu ljubav. A onda sam malo pred prošlu emisiju saznala za poruke njegove sa Aneli… Onda sam mu pukla takvu šamarčinu! Htela sam da otkažem emisiju, ali sam došla i otkrila istinu! – dodala je Stanija.

– Čekala sam prethodnih nedelja samo dokaze, ali ih nema! Nikakvog papira nema, nije oženjen, priča je samo iskoristila priču za rijaliti – kazala je Stanija u „Amidži šou“-u.

Stanija Dobrojević je, sa druge strane, na ruku vratila prsten Asmina Durdžića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Stanija Dobrojević VRATILA NA RUKU PRSTEN Asmina Durdžića: „Aneli mi NIJE DALA DOKAZ DA SU BILI U BRAKU!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs