ŠTA SE DESILO Sofiji Uni Manić i Stefanu Mihiću? Prozivali jedno drugo, izneli skandalozne optužbe, a onda MISTERIOZNO NESTALI!

od strane | jul 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugari Sofija Una Manić i Stefan Mihić prethodnih nekoliko dana nisu birali sredstva da uvrede i diskredituju jedno drugo.

Sofija Una Manić i Stefan Mihić (Foto: Instagram/stefanmihicdubai) • stefanmihicdubai / Instagram

Podsećanja radi, oni su obavestili javnost o svojoj romansi, da bi do raskida iste došlo nakon svega par dana, ali je onda usledila lavina optužbi sa obe strane, počevši od nasilja, preko bavljenja najstarijim zanatom, pa sve do priznanju o lažiranju veze zarad dobijanja poziva za ulazak u rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“.

Stefan Mihić (Foto: Screenshot TV Pink)

U toku jučerašnjeg dana su čak pale i prozivke na račun produkcije ovog TV formata, a onda se sinoć desilo nešto čudno, što su primetili svi oni koji prate Sofiju Unu i Stefana na društvenim mrežama.

Sofija Una Manić (Foto: Screenshot TV Pink)

Naime, Manićeva i Mihić, koji inače dnevno podele i do desetak storija na Instagramu, od sinoć su neaktivni na ovoj društvenoj mreži. Nekadašnja zadrugarka se pre 18 sati (u momentu objave ovog teksta) snimala u kolima), dok je bivši zadrugar nešto kasnije bio aktivan na Instagramu, ali nije podelio nikakvu objavu o Sofiji Uni ili „Zadruzi“.

Stefan Mihić (Foto: Screenshot TV Pink)

Da li je reč o pukoj koincidenciji ili pak ima nečeg više od toga, kao što nagađaju teoretičari zavera na društvenim mrežama, spor je korisnika Tvitera.

Stefan Mihić je, podsećanja radi, u poslednjoj jučerašnjoj objavi progovorio o tzv. tarifama, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „JEDNA UZIMA 250, A DRUGA 140 EVRA ZA SAT!“ Stefan Mihić udario na zadrugarke!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs