„SRCE MI JE LUPALO“ Prva izjava Cece Ražnatović nakon što je Šejla pobedila u „Zvezdama Granda“

od strane | jun 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Sinoć se u finalu „Zvezda Granda“ pobedu odnela je Šejla Zonić, kojoj je mentor bila najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović.

Šejla Zonić i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Ceca nije krila uzbuđenje zbog pobede njene takmičarke.

– Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: „Bože ti jedini odlučuješ šta će i kako će“. Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo… Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško… Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu!

Svetlana Ražnatović Ceca i Anastasija (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– Mi mentori ih nismo naučili kako da pevaju, oni to već znaju, oni su se rodili sa tim talentom. Mi smo ih samo nekim ličnim iskustvom usmeravali kako treba da prolaze kroz takmičenje, usmeravali smo ih gde bi nešto mogli da poprave, to su sitnice… Sve što oni rade je njihova zasluga, ništa ne prepisujem sebi to je njihova zasluga.Sa Cecom je na finale „Zvezda Granda“ došla i njena ćerka Anastasija, koja joj je uvek velika podrška.

– Anastasiju sam nagovarala da ide sa mnom na finale Zvezda Granda. Uživala je i rekla je bilo je lepo i vrlo vrlo tenzično.

Svetlana Ražnatović Ceca i Anastasija (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Ceca je i otkrila da će na dan njenog rođendana izaći njen duet sa Vojažem. Takođe, otkrila je i kako će proslaviti svoj rođendan.

– Anastasija će biti tu, a ja ću rođendan proslaviti tako što ću napokon odmoriti od obaveza, rekla je i dodala da nakon nastupa u Makedoniji ide na Evropsko prvenstvo.

– Anastasija je zadužena za dresove, dodala je kroz osmeh.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs